U subotu 10.11.2018. u Inđiji je odigran peti, ujedno i poslednji turnir u okviru grupne faze Lige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2004. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Vojvodina (Novi Sad) i RK Inđija (Inđija).

U prvoj utakmici Lavovi su odmerili snagu sa Vojvodinom, u utakmici koja je direktno odlučivala koja će ekipa u Superligu kao prvak grupe, a koja kao drugoplasirana. Utakmica je bila vrlo teška i izjednačena, askoro celim tokom utakmice Novosađani su imali gol prednosti a Lavovi stizali rezultat. Tako je bilo sve do 3 minuta do kraja, kada Vojvodina prvi put stiče 3 gola prednosti, što im je bilo dovoljno za pobedu, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Vojvodina 10:12 (5:6).

U drugoj utakmici, Lavovi su se sastali sa nemoćnom ekipom domaćina. U ovoj utakmici, gde se pobednik nijednog momenta nije dovodio u pitanje, šansu su dobili igrači sa manjom minutažom i u potpunosti su je iskoristili. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Inđija 23:11 (10:3).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Soldo, Kralj Damjan, Marković, Šević, Kralj Mihajlo, Knežević, Vujaković, Ninković, Šušljik, Budić, Ćirko, Subašić, Medić i Polić. Trener Šešum Pero.

Na ovaj način su pioniri Lavova zauzeli drugo mesto u grupi sa 2 boda manje od novosadske Vojvodine i plasirali se zajedno sa Novosađanima u Superligu Vojvodine za pionire.

Nakon mesec dana pauze počinje takmičenje u superligi, a Lavovi će na prvom superligaškom turniru u Vrbasu odmeriti snage sa ekipama RK Proleter (Zrenjanin i RK Subotica Unit (Subotica).

Komentari

komentara