U subotu 09.02.2019. u Bačkoj Palanci je odigran treći turnir u okviru Superlige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2004. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipom  RK Vrbas Petrol (Vrbas) i RK PIK Prigrevica (Prigrevica).

Lavovi su na ovom turniru nastupili prilično oslabljeni zbog bolesti nekolicine igrača. U prvoj utakmici protivnik je bila ekipa iz Vrbasa koja je zvanični prvak države u ovoj uzrasnoj kategoriji. Lavići nisu uspeli da pruže veći otpor favoritu pa je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – RK Vrbas Petrol 12:25 (7:13).

U drugoj utakmici viđena je neizvesna borba do samog kraja. Lavovi su veći deo utakmice imali rezultatsku prednost, da bi gosti ipak uspeli u finišu da preokrenu rezultat u svoju korist, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK PIK Prigrevica 14:16 (9:8).

Za pionire Lavova nastupali su:Soldo, Kralj Damjan, Marković, Šević, Kralj Mihajlo, Rodić, Radičanin, Knežević, Vujaković, Rađenović, Ninković, Šušljik, Budić, Subašić, Medić i Balać. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara