U nedelju 18.11.2018. u Sremskoj Mitrovici je odigran peti i ujedno poslednji turnir u okviru grupne faze Lige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Vojvodina iz Novog Sada i RK Bijeljina iz Bijeljine i zabeležili dve pobede, i na taj način su se kao prvaci grupe (sa maksimalnih 10 pobeda) plasirali u Superligu Vojvodine ya mlađe pionire.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Novog Sada Lavići su diktirali tempo tokom čitave utakmice i konstantno povećavali vođstvo, tako da je konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Vojvodina 20:14 (9:7).

U drugoj utakmici Lavovi su se sastali sa vršnjacima iz Bijeljinee. Lavići su i ovu utakmicu odigrali odlično i već u prvom poluvremena stvorili prednost od +3. Tu prednost su rutinski držali do samog kraja, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Lokomotiva 19:16 (10:7).

Za pionire Lavova nastupali su: Radoš Radoš, Novaković, Soldo, Mrđan, Kralj, Popović, Lakić, Rađenović, Barišić, Budić, Balać, i Radoš Uroš. Trener Šešum Pero.

 

Komentari

komentara