U subotu 03.11.2018. u Bačkoj Palanci je odigran četvrti turnir Lige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Hajduk iz Beške i RK Lokomotiva iz Brčkog i zabeležili nove dve ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Beške (koja se u ovoj grupi takmiči van konkurencije zbog nastupa starijih igrača), Lavići su odigrali odlično drugo poluvreme, u kome su i rešili pitanje pobednika. Naime prvo poluvreme je završeno nerešenim rezultatom i pored konstantnog vođstva Lavova. Ali u drugom poluvremenu Lavići dodaju gas, tako da je konačan rezultat glasio, RK Lavovi BP – RK Hajduk 11:6 (5:5).

U drugoj utakmici Lavovi su imali vrlo nezgodnog protivnika, drugoplasiranu ekipu Lokomotive. Lavići su ovu utakmicu odigrali odlično i već sredinom drugog poluvremena imali nedostižnu prednost od +6. Tu situaciju je trener Šešum iskoristio da ubaci u igru i mlađe igrače što je rezultiralo smanjenjem razlike, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Lokomotiva 13:11 (8:5).

Za pionire Lavova nastupali su: Radoš Radoš, Novaković, Soldo, Velemir, Mrđan, Šikić, Marić, Kralj, Popović, Lakić, Rađenović, Barišić, Budić, Okrajac, Balać, i Radoš Uroš. Trener Šešum Pero.

Lavovi su sa ove dve pobede, dva kola pre kraja, obezbedili plasman u Superligu Vojvodine sa prvog mesta u grupi.

Komentari

komentara