U subotu 30.03.2019. u Pančevu je odigran peti turnir u okviru Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Dinamo iz Pančeva i RK Proleter iz Zrenjanina i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici protiv domaćina, Lavići su dobro počeli utakmicu i do pred sam kraj prvog poluvremena imali rezultatsku prednost. Dinamo u poslednjim minutama prvog poluvremena preokreće rezultat i na odmor odlazi sa minimalnom prednošću. U drugom poluvremenu Lavići uzalud pokušavaju da stignu prednost protivnika, pa je konačan rezultat glasio, RK Lavovi BP – RK Dinamo 11:15 (6:7).

U drugoj utakmici Lavići kao da su naprosto pregazili vršnjake iz zrenjanina. Odličnom igrom zabeležili su ubedljivu pobedu, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Proleter 20:9 (14:4).

Za pionire Lavova nastupali su: Novaković, Soldo, Marić, Velemir, Mrđan, Šikić, Kralj, Popović, Radoš Uroš, Rađenović, Budić, Okrajac i Balać. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara