U subotu 06.10.2018. u Novom Sadu je odigran drugi turnir Lige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Lokomotiva iz Brčkog i RK Bijeljina iz Bijeljine i zabeležili još dve ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Brčkog, Lavići su odigrali odličnu utakmicu protiv jakog protivnika. Zahvaljujući odličnom početku utakmice, gde su Lavići već u 6. minutu imali 4 gola prednosti, na poluvreme se otišlo sa solidnom zalihom u korist Lavova. U drugom poluvremenu je viđena dominacija Lavića, tako da je konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Lokomotiva 23:14 (11:7).

U drugoj utakmici Lavići su opet odigrali odlično, i nijednog trenutka protivničkoj ekipi nisu ostavljali ni gram nade da u ovoj utakmici izvuku povoljan rezultat. Lavići su igrali vrlo brzo i precizno što je rezultiralo ubedljivom pobedom, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Bijeljina 22:14 (10:6).

Za pionire Lavova nastupali su: Soldo, Mrđan, Kralj, Popović, Luković, Rađenović, Barišić, Budić, Okrajac, Balać, i Radoš. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara