U subotu 20.10.2018. u Šidu je odigran treći turnir Lige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2002. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su odigrali dve utakmice, i to protiv ekipa RK Bijeljina (Bijeljina) i RK Vojvodina (Novi Sad).

U prvoj utakmici, protiv vršnjaka iz Bijeljine, viđena je neravnopravna utakmica, u kojoj su Lavovi dominirali. Konačan rezultat ove utakmice je glasio RK Lavovi BP – RK Bijeljina 32:10 (15:6).

U drugoj utakmici kadeti Lavova su imali izuzetno težak posao, jer su za protivnila imali veoma kvalitetnu ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Nakon izjednačene igre u prvom poluvremenu, novosađani ipak uspevaju na odmor da odu sa 2 gola prednosti. Početkom drugog poluvremena protivnik pravi prvu opipljiviju prednost od 4 gola, što uspevaju da odrše do samog kraja. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Vojvodina 19:24 (9:11).

Za kadete Lavova nastupali su: Stanojev, Đurica, Šević, Lakić, Čuport, Jerković, Dutina, Lažetić, Ćirko, Rađenović, Francuz, Medić, Miljković i Urošev. Ekipu je vodio trener Permoser Slobodan.

Komentari

komentara