U nedelju 04.11.2018. u Bijeljini je odigran četvrti turnir Lige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2002. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su odigrali dve utakmice, i to protiv ekipa RK Lokomotive (Brčko) i RK Radnički 1958 (Šid).

U prvoj utakmici, protiv Lokomotive Lavovi su već pre početka upisali nova 2 boda, jer je ekipa iz Brčkog nastupila van konkurencije sa starijim igračima. Uprkos činjenici da su znatno mlađi, kadeti Lavova su se odlično borili i većim delom utakmice imali izjednačen rezultat, da bi na kraju promašili poslednji napad, dozvolivši protivniku minimalnu pobedu. Konačan rezultat ove utakmice je glasio RK Lavovi BP – RK Lokomotiva 23:24 (11:13).

U drugoj utakmici kadeti Lavova nisu imali težak posao, jer su za protivnila imali najlošiju ekipu u grupi Radnički 1958 iz Šida. Lavovi su u ovoj utakmici pokazali razliku u klasi, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Radnički 1958 30:7 (15:3).

Za kadete Lavova nastupali su: Stanojev, Đurica, Lakić, Jerković, Dutina, Ninković, Lažetić, Rađenović, Francuz, Miljković i Urošev. Ekipu je vodio trener Permoser Slobodan.

Do kraja grupne faze takmičenja je ostao još jedan turnir. Lavovi sa vršnjacima iz novosadske Vojvodine dele prvo mesto u grupi, a obe ekipe su već obezbedile plasman u Superligu Vojvodine. Ko će od ove dve ekipe biti prvak grupe odlučiće njihov međusobni okršaj na poslednjem turniru.

Komentari

komentara