U subotu, 14.10.2017. u Bačkoj Palanci je odigrana utakmica četvrtog kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastale ekipe RK Lavovi BP i RK Sivac 69. Iako su gosti važili za blagog favorita, Lavovi su u ovoj utakmici pružili odlićnu igru, te su od početka do kraja utakmice imali sigurno vođstvo a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Sivac 69 15:9 (29:21).

Već u prvom poluvremenu domaćin je stekao nedostižnu prednost. Lavovi su od samog početka gradili prednost, gol po gol, da bi u poslednji minut prvog poluvremena ušli sa vođstvom od +7 i napadom sa igračem više. Na žalost vezuju se dve greške, prvo u napadu a zatim i u odbrani, te se na poluvreme odlazi sa samo +6 u korist domaćina. Početkom drugog poluvremena gosti uspevaju da stignu do -3 (16:13), ali u tim trenutcima, ali to je bilo sve. Lavovi ponovo dodaju gas, i steču osetniju prednost. Do kraja utakmice Lavovi uspevaju da povećaju prednost, za konačnih 29:21. U redovima Lavova je briljirao mladi golman Nikola Ćirović (proglašen za igrača utakmice), a u napadu je Aleksa Đurković bio nerešiva enigma za odbranu i golmane gostujuće ekipe.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka, Grubor Filip 4, Stanojev, Đurković 11, Mrakić, Urošev 1, Kosjer, Čupković 5, Ćirović , Grubor Miloš 1, Petković, Radović 3, Prodanović 3, Puđa, Jović 1 i Vučković. Ekipu je predvodio trener Permoser Slobodan.

U narednom kolu, Lavovi se u Dolovu sastaju sa istoimenom ekipom.

Komentari

komentara