U sredu, 27.03.2019. u Vrbasu je odigrana utakmica 16. kola Super B lige Srbije grupa Sever-Centar, u kojoj je ekipa RK Lavovi BP bila gost ekipi RK Vrbas Petrol. Na žalost trener Sudžum u ovoj utakmici nije mogao da računa na povređenog Kozomoru. I pored toga Lavovi su se nadali povoljnom rezultatu, ali ovo je bio jedan od onih dana kada ekipi malo šta polazi za rukom, za razliku od protivničke ekipe. Kao rezultat takve igre došla je i ubedljiva pobeda domaćina, RK Vrbas Petrol – RK Lavovi BP 33:23 (17:12).

Početak utakmice nije nagoveštavao ovakav rasplet. Lavovi su se do 20. minuta držali u rezultatskom egalu, međutim domaćin tada pravi seriju od 6:1, što je, kako će se kasnije ispostaviti, i odlučilo pobednika. Vrbašani na poluvreme odlaze 5 golova prednosti, a već na početku drugog poluvremena i na nedostižnih +8, tako da je do kraja utakmice viđena uglavnom nezanimljiva utakmica, gde su i jedni i drugi jedva čekali kraj.

U ekipi Lavova je malo bolji od ostalih bio Filip Grubor, a što se napadačkog učinka tiče, pratili su ga Đurković i Urošev.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka, Grubor 6, Stanojev, Đurković 4, Milošević 3, Mrakić 1, Urošev 4, Mandić, Ćirović, Čupković 3, Radović, Prodanović 2, Dutina, Vujasinović i Miljković. Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan, Karanović Radovan i Sudžum Dragan.

Nakon ovog poraza, Lavovi su pali na treće mesto na tabeli i u narednom kolu ih očekuje izuzetno teška utakmica sa odličnom Kolubarom, koja ove sezone ima mnogo bolji učinak u gostima nego kod kuće. Naredni rival Lavova se trenutno nalazi na 5. mestu sa 3 boda manje od Lavova, što obećava vrlo zanimljivu i kvalitetnu utakmicu. Ovaj meč će se igrati u nedelju, 31.03.2019. u sportskoj hali “Tikvara“ sa početkom u 17 časova i 30 minuta.

Komentari

komentara