U subotu, 30.09.2017. u Bačkoj Palanci je odigrana utakmica drugog kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastale ekipe RK Lavovi BP i RK Apatin. Lavovi su u ovoj utakmici ostvarili rutinsku pobedu. U ne baš sjajnoj partiji savladana je ekipa Apatina a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK apatin 23:18 (12:7).

Pitanje pobednika u ovoj utakmici je rešeno već u prvom poluvremenu. Od samog stsrta Lavovi imaju prednost, koja polako raste, da bi na 2 minuta pre kraja prvog poluvremena iznosila i do tada maksimalnih +6. Sredinom drugog poluvremena Lavovi uspevaju da pobegnu i na +8, što je bila i najveća prednost domaćina u ovoj utakmici. Do kraja utakmice je viđeno uglavnom otaljavanje posla i sa jedne i sa druge strane, što su gosti iskoristili da ublaže poraz, za konačnih 23:18. Ponovo je na golu briljirao golman Vukašin Petković, a najefikasniji u redovima Lavova je bio Danilo Radović sa 5 pogodaka.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka 2, Grubor Filip 3, Stanojev, Đurković 4, Mrakić, Urošev 2, Nović, Čupković 3, Ćirović , Grubor Miloš, Petković, Radović 5, Prodanović 4, Puđa, Jović i Vučković. Ekipu je predvodio trener Permoser Slobodan.

U narednom kolu, Lavovi se sastaju sa ekipom Mladost TSK iz Temerina.

Komentari

komentara