U sredu, 18.04.2018. u Ba;koj Palanci je odigrana utakmica 16. kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastali lider na tabeli RK Lavovi BP i ekipa iz sredine tabele RK Dolovo iz Dolova.  Igrači Lavova su se potrudili da ne dozvole nikakvo iznenađenje pa je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – RK Dolovo 39:30 (19:14).

Sam start utakmice pripao je Lavovima. Naime već u 2. minutu je rezultat bio 3:0 u korist domaćina. Gosti nakon toga uspevaju da uspostave rezultatsku ravnotežu, ali samo do 6. minuta i rezultata 4:4, kada Lavovi prave furioznu seriju i dolaze na 8:4. Do kraja prvog poluvremena Lavovi uspevaju da ostvare prednost od 5 golova, pa se na odmor odlazi sa rezultatom 19:14 u korist domaće ekipe. I u drugom poluvremenu je viđena slična slika. Lavovi vrlo brzo, zahvaljujući na momente vrhunskoj igri, dolaze na nedostižnih + 12 u 48. minutu utakmice. U poslednjih 10 minuta trener Permoser pruža šansu svim igračima koji su se nalazili u zapisniku, pa je domaćin uspeo da do kraja, koliko toliko, ublaži ovu prednost.  Na kraju je konačan rezultat glasio 39:30 što je po svemu prikazanom i realan odnos snaga na ovoj utakmici. Pohvale zalužuje cela ekipa, ali ipak treba istaći učinak Đurković Alekse (proglašen za igrača utakmice), Urošev Marka, Radović Danila i Petra Puđe

Nakon ovog kola stanje na tabeli je nepromenjeno, Lavovi se i dalje nalaze na vrhu tabele sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Sivca 69 i 2 boda više od trećeplasirane Jabuke.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Medić 2, Okuka, Stanojev 1, Đurković 13, Mrakić, Urošev 6, Čupković, Ćirović, Đukić, Radović 5, Prodanović 4, Bubanja 1, Puđa 5, Jović, Vučković 2 i Kosjer. Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan, Šešum Pero i Karanović Radovan.

U narednom kolu Lavovi dočekuju ekipu RK Srem SM iz Sremske Mitrovice, koja se nalazi na samom začelju tabele. Ovim putem pozivamo ljubitelje rukometa da i na ovoj utakmici pruže podršku ekipi Lavova. Utakmica će se odigrati u nedelju, 22.04.2018. sa početkom u 19 časova.

Komentari

komentara