U nedelju, 05.11.2017. u Bačkoj Palanci je odigrana utakmica sedmog kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastale ekipe RK Lavovi BP i RK Mladost (Vršac). Domaćin je važio za apsolutnog favorita na ovoj utakmici, a to je na terenu i potvrdio. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Mladost 34:18 (14:10).

Da je najteže igrati već unapred dobijene utakmice videlo se i u prvom poluvremenu ove utakmice. Gost je dugo držao priključak, zahvaljujući indolentnoj igri Lavova sa sijaset tehničkih grešaka i promašenih izglednih situacija. Tek u 23. minutu, domaćin uspeva da dođe do prve osetnije prednosti (10:6). Ovakav odnos snaga ostaje do kraja prvog poluvremena. U drugo poluvreme Lavovi ulaze mnogo angažovanije i već u 44. minutu odlaze na +11 (23:12). Pred sam kraj utakmice Lavovi dolaze i do maksimalne prednosti od +17, da bi gosti u poslednjem minutu ipak smanjili za konačnih 34:18. U redovima Lavova su se svojim golgeterskim učinkom istakli Radović, Čupković i Prodanović (proglašen za igrača utakmice).

Zahvaljujući još jednoj ubedljivoj pobedi Lavovi su sada usamljeni na prvom mestu tabele sa 12 bodova.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Medić, Okuka 3, Grubor Filip 1, Stanojev, Mrakić 4, Urošev 2, Nović, Kosjer 1, Čupković 6, Ćirović , Grubor Miloš 3, Radović 6, Prodanović 7, Dutina, Puđa i Vučković 1. Ekipu je predvodio trener Permoser Slobodan a asistirali sumu Karanović Radovan i Šešum Pero.

U narednom kolu, Lavovi idu na vrlo teško gostovanje ekipi RK Hercegovina (Sečanj).

Komentari

komentara