U petak, 27.04.2018. u Vršcu je odigrana utakmica 18. kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastali lider na tabeli RK Lavovi BP i domaća ekipa RK Mladost iz Vršca.  Igrači Lavova su u teškoj i napetoj utakmici ipak opravdali ukogu favorita, a konačan rezultat je glasio RK Mladost – RK Lavovi BP 28:29 (14:15).

U prvom poluvremenu su Lavovi imali vođstvo ali nikako nisu uspevali da se odvoje na više o 2 gola prednosti pa je tako poluvreme i završeno sa minimalnom prednošću gostujuće ekipe. Početkom drugog poluvremena Lavovi uspevaju da pobegnu na +4, ali se domaćin ni tada nije predavao. Izuzetno borbenom i požrtvovanom igrom domaćin uspeva da u 50. minutu dođe do izjednačenja 23:23. Međutim, Lavovi tada pojačavaju tempo i ponovo odlaze na +3, što je, kako se kasnije pokazalo, bilo i nedostižno ya domaćina, koji je u poslednjim sekundama utakmice uspeo da smanji vođstvo Lavova na minimalno. Na kraju je konačan rezultat glasio 28:29 u korist Lavova.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Medić, Okuka 3, Đurković 11, Mrakić 1, Urošev, Čupković 2, Ćirović, Đukić, Radović 1, Bubanja, Puđa 6, Jovć 5 i Kosjer. Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan i Karanović Radovan.

U narednom kolu Lavovi idočekuju uvek neugodnu, ekipu iz sredine tabele, RK Hercegovina iz Sečnja. Do kraja prvenstva Lavovima su preostale još samo 3 utakmice, a 5 od mogućih 6 bodova, vode u Super B ligu srbije. Zbog toga je svaka utakmica do kraja od izuuzetne važnosti i zato pozivamo naše navijače i ljubitelje rukometa da u što većem broju pruže podršku Lavovima u svakoj narednoj utakmici.

Komentari

komentara