U nedelju, 08.10.2017. u Temerinu je odigrana utakmica trećeg kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastale ekipe RK Lavovi BP i RK Mladost TSK. Lavovi su u ovoj utakmici doživeli prvi ovosezonski poraz. Uvrlo rastrzanoj igri na obe strane bolje se snašao domaćin a konačan rezultat je glasio RK Mladost TSK – RK Lavovi BP 19:18 (10:9).

Celo prvo poluvreme viđena je igra po principu gol za gol, gde je domaćin konstantno imao gol prednosti a Lavovi stizali do izjednačenja, te je tako poluvreme izavršeno minimalnim vođstvom domaće ekipe. Sredinom drugog poluvremena Lavovi uspevaju da stignu do minimalne prednosti (13:14), ali u tim trenutcima ne koriste nekoliko izglednih prilika da steknu osetniju prednost. Domaćin to koristi i na minut i po do kraja stiže do velikih +3. Do kraja utakmice Lavovi uspevaju da smanje, za konačnih 19:18. U redovima Lavova se istakao golman Nikola Ćirović, a najefikasniji je bio Danilo Radović sa 6 pogodaka.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka, Grubor Filip, Đurković 4, Mrakić, Urošev, Kosjer, Čupković 4, Ćirović , Grubor Miloš, Petković, Radović 6, Prodanović 3, Puđa 1, Jović i Vučković. Ekipu je predvodio trener Permoser Slobodan.

U narednom kolu, Lavovi se u Bačkoj Palanci sastaju sa ekipom RK Sivac 69 iz Sivca.

Komentari

komentara