U četvrtak, 21.12.2017. u Bačkoj Palanci, odigrana je utakmica četvrtfinala Kupa Vojvodine, u kojoj su se sastali domaćin RK Lavovi BP i RK Dinamo (Pančevo). Gost je opravdao ulogu favorita u ovoj utakmici ostvarivši sigurnu pobedu, RK Lavovi BP – RK Dinamo 31:46 (15:22).

Lavovi su u ovoj utakmici nastupili bez standardnih prvotimaca Jovića i Mrakića. Protivnik je ovoga puta bio najteži mogući, pored novosadske Vojvodine, sigurno najjača ekipa ovog trenutka u Srbiji. Posle odličnog otvaranja utakmice u kome su Lavovi stekli prednost od 2:0, kasnije odlični Pančevci preuzimaju stvari u svoje ruke i do poluvremena, što zahvaljujući svojoj dobroj igri, što promašajima igrača Lavova, dolaze do velikih +7. I u nastavku utakmice viđena je slična situacija. Mladi igrači Lavova su uspevali donekle da pariraju vrlo iskusnoj i kvalitetnoj ekipi Dinama. U poslednjim minutima utakmice trener Permoser je pružio šansu i onim najmlađim i najneiskusnijim igračima sa klupe, pa je gost u tim trenutcima i ostvario veliku rezultatsku prednost i konačnih 31:46. U ekipi Lavova se istakli su se stndardno najefikasniji Aleksa Đurković (koji je i ovog puta bio nerešiva enigma za protivnika), Danilo Radović, Marko Urošev i golman Nikola Ćirović koji je proglašen i za igrača utakmice.

Za Lavove su nastupali: Medić, Okuka 1, Grubor Filip 3, Đurković 11, Čupković 1, Urošev 4, Nović, Kosjer, Ćirović 1, Grubor Miloš 1, Petković, Radović 6, Prodanović 2, Dutina, Puđa 1 i Vučković. Ekipu je vodio trener Permoser Slobodan.

Komentari

komentara