U petak, 01.06.2018. sa početkom u 19 časova i 30 minuta odigraće se revijalna utakmica između prvaka Prve lige Srbije grupa Sever i reprezentacije te lige. Ovom utakmicom staviće se tačka na jednu izuzetno uspešnu sezonu Rukometnog kluba Lavovi BP. Ovom prilikom će seniroskoj ekipi RK Lavova biti dodeljen pehar namenjen prvaku, a gledaoci će imati priliku i da pozdrave i nagrade aplauzom igrače mlađih selekcija mašeg kluba, koji su takođe ove sezone ostvarili fantastične rezultate.

Da se još jednom podsetimo, kadetska ekipa Lavova, iako najmlađa u svom uzrastu, uspela je da izbori plasman u Superligu Vojvodina, i da osvoji 7. mesto u Vojvodini. Pioniri su osvojili titulu vicešampiona Superlige Vojvodine, kao i titulu vicešampiona države. Mlađi pioniri su osvojili 3. mesto i bronzanu medalju u Superligi Vojvodine i 5. mesto u državi. A šlag na sve ovo je titula prvaka Prve lige Srbije za seniore, koja posle 10 godina ponovo vraća Bačku Palanku na superligašku rukometnu scenu, tako da će ljubitelji rukometa u našem gradu sledeće sezone gledati između ostalih i takve ekipe kao što su Proleter (Zrenjanin), Vrbas Petrol (Vrbas), Crvenka, Jugović (Kać), Kolubara (Lazarevac), Požarevac i ostale ekipe iz Super B rukometne lige Srbije.

Nadamo se da će navijači Lavova i ljubitelji rukometa u petak u što većem broju napuniti halu SRC Tikvara, i na taj način uveličati slavlje našeg i vašeg RK Lavovi BP.

Komentari

komentara