U subotu 07.10.2017. u Bačkoj Palanci je odigran drugi turnir Lige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2001. i mlađi). Na ovom turniru kadeti Lavova su se sastali sa ekipama RK Srem SM (Sremska Mitrovica) i RK Mladost TSK (Temerin) i zabeležili po pobedu i poraz.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom RK Srem SM. Lavovi su od početka pa do kraja meča kontrolisali i igru i rezultat, te je na kraju bilo konačnih RK Lavovi BP – RK Rastimo 26:23 (13:8).

U drugoj utakmici Lavovi nisu uspeli da pruže značajniji otpor favoritu u ovoj grupi, ekipi Mladost TSK. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Mladost TSK 16:28 (6:12).

Ekipa Lavova na ovom turniru nastupala je u sledećem sastavu: Radičanin, Čuport, Stanojev, Đurica, Žarković, Ognjanovič, Lakić, Prodanović, Dutina, Lažetić, Rodić, Rađenović, Francuz i Miljković. Ekipu je sa klupe predvodio trener Permoser Slobodan.

Naredni turnir se igra za 14 dana u Sremskoj Mitrovici, a protivnici naših kadeta su ekipe RK Bijeljina (Bijeljina) i RK Rastimo (Novi Sad).

Komentari

komentara