U subotu 14.10.2017. u Bačkoj Palanci je odigran treći turnir Lige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2003. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Radnički 1958 (šid) i RK Inđija i zabeležili dve, više nego ubedljive pobede.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom Radnički 1958 iz šida. U ovoj utakmici je sve bilo jasno već sredinom prvog poluvremena. Razlika u kvalitetu je bila očigledna, o čemu najbolje svedoči i konačan rezultat, RK Lavovi BP – RK Radnički 1958 19:4 (11:2).

U drugoj utakmici pioniri Lavova su imali još lakši zadatak. Protiv autsajdera u ovom takmičenju, ekipe Inđije, trener Šešum je imao priliku da u igru uvede mlađe igrače, kao i one koji su do sada imali manju minutažu. Oni su to odlično iskoristili, tako da je u ovoj utakmici zabeležena još jedna ubedljiva pobeda RK Lavovi BP – RK Inđija 33:6 (16:3).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Čuport, Soldo, Šević, Đurica, Lakić, Rodić, Krivošija, Knežević, Ninković, Urošev, Ćirko, i Miljković. Trener Šešum Pero.

Naredni turnir će se odigrati za 14 dana u Novom Sadu, a protivnici našim pionirima će biti ekipe RK Ruma iz Rume i RK Rastimo iz Novog Sada

Komentari

komentara