U nedelju 12.11.2017. u Inđiji je odigran peti turnir Lige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2003. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Inđija iz Inđije i RK Vojvodina iz Novog Sada i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom novosadske Vojvodine. S obzirom da su obe ekipe odavno izborile plasman u Superligu Vojvodine, igralo se za prestiž. Nakon prilično lošeg prvog poluvremena i minusa od 5 golova, Lavovi u drugom poluvremenu dolaze do svoje igre i na 10 minuta pre kraja utakmice prilaze na samo gol zaostatka (12:13). Međutim u momentima kada su imali priliku da potpuno preokrenu rezultat, pioniri Lavova prave nekoliko brzopletih grešaka, što protivnik koristi i dolazi do konačnih, RK Lavovi BP – RK Vojvodina 13:17 (5:10).

U drugoj utakmici pioniri Lavova su imali lak zadatak. Protiv najslabije ekipe u grupi šansu su dobili najmlađi u redovima Lavova i u potpunosti je iskoristili, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Inđija 31:5 (18:4).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Čuport, Soldo, Šević, Đurica, Polić, Jerković, Lakić, Rodić, Kralj, Krivošija, Ninković, Urošev, Ćirko i Miljković. Trener Šešum Pero.

Na ovaj način pioniri Lavova su obezbedili drugo mesto u grupi i plasman u pionirsku Superligu Vojvodine.

Komentari

komentara