U nedelju 10.03.2019. u Pančevu je odigran peti turnir u okviru Superlige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2004. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipom domaćina RK Dinama (Pančevo) i ekipom RK Potisje Pletex (Ada).

U prvoj utakmici protivnik je bila ekipa domaćina koja je u ovoj utakmici bila apsolutni favorit. Pioniri Lavova su se dobro držali do pred kraj prvog poluvremena, kada domaćin serijom 4:0 pravi ključnu prednost na poluvremenu. U drugom poluvremenu je domaćin bio dominantan, a igrači Lavova su mislima već bili okrenuti narednoj utakmici, tako da je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – RK Dinamo 20:7 (9:4).

U drugoj utakmici Lavovi su imali nešto lakši posao. Vršnjaci iz Ade nisu mogli da pruže veći otpor ekipi Lavova, tako da je od samog starta bilo jasno da je samo pitanje kojom će razlikom biti okončan ovaj susret. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Potisje Pletex 23:12 (13:5).

Za pionire Lavova nastupali su: Soldo, Kralj Damjan, Šević, Kralj Mihajlo, Rodić, Polić, Radičanin, Vujaković, Ninković, Šušljik, Balać i Ćirko. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara