U subotu 17.03.2018. u Mokrinu je odigran šesti turnir Superlige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2003. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipom domaćina RK Crvena Zvezda i RK Jabuka iz Jabuke i zabeležili dve rutinske pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe domaćina, Lavovi su već u 5. minutu imali prednost od 4:0, a do kraja poluvremena ta prednost je iznosila +5. I u drugom poluvremenu Lavovi stalno povećavaju prednost, tako da je konačan rezultat glasio RK Crvena Zvezda – RK Lavovi BP 8:18 (4:9).

U drugoj utakmici, Lavovi su opravdali ulogu favorita protiv ekipe koja se naazi u donjem delu superligaške tabele. Međutim, Lavovi su već na poluvremenu imali nedostižnu prednost od 5 golova. Do kraja utakmice ta prednost je rasla, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Jabuka 28:18 (13:8).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Čuport, Soldo, Šević, Đurica, Lakić, Jerković, Ninković, Ćirko, Medić, Miljković i Urošev. Trener Šešum Pero.

Naredni turnir se igra u Prigrevici, a Lavovi se sastaju sa ekipama RK Vrbas Petrol (Vrbas) i RK PIK Prigrevica (Prigrevica).

Komentari

komentara