U nedelju 24.03.2019. u Vrbasu je odigran šesti turnir u okviru Superlige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2004. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Subotica Unit (Subotica) i ekipom RK Proleter (Zrenjanin).

U prvoj utakmici Lavovi su se sastali sa vršnjacima iz Subotice. Pioniri Lavova su ovu utakmicu shvatili ozbiljno i već na poluvremenu je pitanje pobednika bilo rešemo. U drugom poluvremenu igrači Lavova su igrali onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu, tako da je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – RK Subotica Unit 19:12 (11:5).

U drugoj utakmici Lavovi su imali nešto teži posao, ali se ipak očekivala sigurna pobeda. Do nje su Lavovi došli teže od očekivanog jer se Zrenjaninci nisu predavali. Rezultat je bio vrlo neizvestan do 6 minuta pre kraja kada Lavovi konačno počinju da igraju onako kako se i očekivalo i privode rutinski ovu utakmicu kraju. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Proleter 14:11 (6:6).

Za pionire Lavova nastupali su: Soldo, Kralj Damjan, Marković, Šević, Kralj Mihajlo, Rodić, Radičanin, Knežević, Vujaković, Šušljik, Balać i Ćirko. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara