U nedelju 01.10.2017. u Rumi je odigran drugi turnir Lige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2003. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Ruma i RK Vojvodina iz Novog Sada. i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom domaćina. U ovoj utakmici je od samog starta bilo jasno ko će zabeležiti pobedu. Razlika u kvalitetu je bila očigledna, o čemu najbolje svedoči i konačan rezultat, RK Lavovi BP – RK Ruma 19:12 (9:5).

U drugoj utakmici nažalost pioniri Lavova nisu bili na visini zadatka. Protiv favorita u ovom takmičenju, ekipe Vojvodine, pioniri Lavova su bili ravnopravan protivnik do pred kraj prvog poluvremena, kada igrači Vojvodine prave seriju i na poluvreme odlaze sa ubedljivih 4 gola razlike. U drugom poluvremenu Lavovi u par navrata dolaze na -3, ali to je bilo sve, jer u finišu ponovo dolazi do pada u igri, tako da je u ovoj utakmici zabeležen ubedljiv poraz RK Lavovi BP – RK Vojvodina 12:19 (5:9).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Čuport, Šević, Đurica, Soldo, Lakić, Rodić, Krivošija, Knežević, Ninković, Urošev, Ćirko, i Miljković. Trener Šešum Pero.

Naredni turnir će se odigrati za 14 dana u Bačkoj Palanci, a protivnici našim pionirima će biti ekipe RK Radnički 1958 (šid) i RK Inđija.

Komentari

komentara