U subotu 23.02.2019. u Adi je odigran četvrti turnir u okviru Superlige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2004. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama  RK Mladost TSK (Temerin) i RK Grafičar (Bezdan).

Lavovi su i na ovom turniru nastupili bez nekoliko bolesnih igrača, ali i sa par igrača koji su se tek uključili u trening nakon preležanog gripa. U prvoj utakmici protivnik je bila ekipa iz Temerina koja u ovom uzrastu konkuriše za sam vrh tabele. Lavići su ovu utakmicu, s obzirom na sve okolnosti odigrali odlično i uspeli da iščupaju bod protiv favorita. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Mladost TSK 15:15 (6:7).

U drugoj utakmici Lavovi su imali snage za prvo poluvreme i prvih 7 minuta drugog poluvremena, i za to vreme su uglavnom imali ili nerešen rezultat ili minimalnu rezultatsku prednost, da bi u finišu protivnik preokrenu rezultat u svoju korist, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Grafičar 14:20 (9:9).

Za pionire Lavova nastupali su: Soldo, Kralj Damjan, Marković, Šević, Kralj Mihajlo, Popović, Rodić, Radičanin, Knežević, Vujaković, Rađenović, Ninković, Šušljik, Subašić i Balać. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara