U subotu 10.02.2018. u Bačkoj Palanci je odigran prvi  turnir Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2005. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Potisje Pleteks iz Ade i RK Kanjiža iz Kanjiže i zabeležili dve ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe Potisje Pleteks, Lavići su posle izjednačenog početka utakmice, do poluvremena uspeli da ostvare prednost od 3 gola razlike. U drugom poluvremenu Lavovi dodaju gas, i stižu do maksimalnih +9. Zadnjih 5 minuta utakmice su prilku dobili i oni najmlađi, te gosti uspevaju da malo ublaže poraz, RK Lavovi BP – RK Potisje Pleteks 14:7 (6:3).

U drugoj utakmici, pioniri Lavova su imali još lakši posao, i već od samog starta su stekli prednost koja je rasla do + 10 početkom drugog poluvremena. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Kanjiža 16:8 (10:3).

Za pionire Lavova nastupali su: Rađenović Ognjen, Soldo, Šušnjik, Rađenović Srđan, Subašić, Budić, Mrđan, Tuckešić, Kralj, Rodić, Ninković, Vujaković, Balać, Okrajac, Ćirko i Medić. Trener Šešum Pero.

Naredni turnir se igra za 14 dana u Vrbasu, a Lavovi se sastaju sa ekipama koje spadaju u red favorita za najviši plasman RK Nova Pazova 1957 (Nova Pazova) i RK Vrbas Petrol (Vrbas).

Komentari

komentara