U subotu 14.04.2018. u Pančevu je odigran peti turnir Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2005. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa domaćinom RK Dinamo iz Pančeva, i sa ekipom ORK Mladost TSK (Bački Jarak) i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici protiv domaće ekipe Dinama, Lavovima je malo šta polazilo za rukom. Pa su tako već na poluvremenu imali zaostatak od 3 gola. U drugom poluvremenu, Lavovi u nekoliko navrata stižu na -1 , ali ne uspevaju da naprave preokret. Konačan rezultat je glasio, RK Dinamo – RK Lavovi BP 14:12 (9:6).

U drugoj utakmici, pioniri Lavova su za protivnika imali ekipu iz donjeg dela tabele, ORK Mladost TSK. Već posle prvog poluvremena Lavići su zahvaljujući odličnoj igri i u odbrani i u napadu, stekli nedostižnih 10 golova prednosti. I u drugom poluvremenu je viđena slična slika na terenu, te je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – ORK Mladost TSK 25:13 (15:5). Zahvaljujući ovim rezultatima Lavovi zadržavaju čelnu poziciju superligaške tabele, ali sada imaju samo bod prednosti ispred ekipe Vrbasa.

Za pionire Lavova nastupali su: Soldo, Šušnjik, Rađenović Ognjen, Rađenović Srđan, Subašić, Budić, Mrđan, Dvokić, Rodić, Ninković, Vujaković, Balać, Okrajac, Ćirko i Medić. Trener Šešum Pero.

Naredni turnir se igra za 14 dana u Pančevu, a Lavovi se sastaju sa ekipama koje su im direktni konkurenti u borbi za medalje, RK Vrbas Petrol iz Vrbasa, i sa ekipom RK PIK Prigrevica (Prigrevica).

Komentari

komentara