U petak 15.02.2019. u Temerinu je odigran drugi turnir u okviru Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Vojvodina iz Novog Sada i RK Mladost TSK iz Temerina i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici protiv novosadske Vojvodine Lavići nisu protivniku dozvolili bilo kakvu nadu u povoljan rezultat. Osim na samom početku utakmice kada je rezultat bio izjednačen, Lavići su konstantno imali kontrolu nad igrom i rezultatom, koji je od sredine prvog poluvremena pa do kraja, iznosio između +2 i +4 u korist Lavova. Konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Vojvodina 15:11 (7:5).

U drugoj utakmici Laviće je stigao umor, a zbog nekoliko bolesnih igrača, treneru Šešumu je klupa bila prilično “skraćena“. Domaćin je to iskoristio i sasvim zasluženo pobedio. Lavići su držali rezultatski priključak do 7 minuta pre kraja utakmice, kada protivnik pravi seriju kojom prelama meč. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Mladost TSK 12:18 (6:9).

Za pionire Lavova nastupali su: Radoš Radoš, Novaković, Soldo, Velemir, Mrđan, Šikić, Kralj, Radoš Uroš, Lakić, Rađenović, Budić i Balać. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara