U subotu 10.03.2018. u Novoj Pazovi je odigran treći turnir Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2005. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipom iz vrha tabele, RK Dinamo (Pančevo) i ekipom ORK Mladost TSK (Bački Jarak) i zabeležili dve sigurne pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Pančeva, Lavići su od samog početka utakmice uzeli stvari na terenu u svoje ruke i ostvarili prednost od 2 gola razlike. Na poluvreme se otišlo sa +3 za Lavove. U drugom poluvremenu, Lavovi su stalno držali prednost koja je iznosila od +3 do +5. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Dinamo 16:11 (7:4).

U drugoj utakmici, pioniri Lavova su imali nešto lakši posao protiv ekipe ORK Mladost TSK iz Bačkog Jarka. Već posle prvog poluvremena Lavići su imali velikih 6 golova prednosti, tako da je trener Šešum u drugom poluvremenu imao priliku da svim igračima pruži šansu da pokažu šta znaju. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – ORK Mladost TSK 21:12 (10:4). Zahvaljujući ovim rezultatima Lavovi zadržavaju čelnu poziciju superligaške tabele, kao jedina neporažena ekipa u dosadašnjem toku takmičenja.

Za pionire Lavova nastupali su: Gutić, Rađenović Ognjen, Soldo, Dvokić, Rađenović Srđan, Budić, Mrđan, Tuckešić, Rodić, Ninković, Vujaković, Balać, Okrajac, Ćirko i Medić. Trener Šešum Pero.

Naredni turnir se igra za 14 dana u Bačkoj Palanci, a Lavovi se sastaju sa prvim pratiocem na tabeli, ekipom RK PIK Prigrevica iz Prigrevice, i sa ekipom iz gornjeg dela tabele RK Nova Pazova 1957 (Nova Pazova).

Komentari

komentara