U nedelju 05.11.2017. u Bačkoj Palanci je odigran četvrti turnir Lige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2005. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Vojvodina (Novi Sad) i RK Radnički 1958 (Šid) i zabeležili dve ubedljive pobede.

Pre ovog turnira Lavovi su imali dva boda prednosti na tabeli ispred drugoplasirane ekipe Nove Pazove, te im je na ovom turniru bilo potrebno 3 od moguća 4 boda da bi se u Superligu Vojvodine plasirali sa prve pozicije.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su prvo poluvreme, opterećeni važnošću utakmice, odigrali u grču i nisu uspevali da naprave značajniju prednost protiv vrlo čvrste i nazgodne ekipe iz Šida. U drugom poluvremenu Lavići su se opustili i odigrali odlično za konačnih RK Lavovi BP – RK Radnički 1958 16:10 (7:6).

U drugoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom novosadske Vojvodine. U ovoj utakmici su Lavovi do pobede došli lakše nego što to konačan rezultat govori, jer su već na poluvremenu imali velikih i nedostižnih +5. Tako da je trener Šešum u nastavku pružio šansu i mlađim igračima da pokažu šta znaju. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Vojvodina 16:11 (10:5).

Lavići su na ovaj način osvojili prvo mesto u grupi sa i plasman u Superligu među 8 najboljih eipa u Vojvodini.

Ekipa Lavova na ovom turniru nastupala je u sledećem sastavu: Dvokić , Rađenović Ognjen, Okrajac, Gutić, Soldo, Mrđan, Vujaković, Šušnjik, Budić, Rađenović Srđan, Kralj, Rodić, Ninković, Balać i Ćirko. Ekipu je predvodio trener Šešum Pero.

Komentari

komentara