U subotu 02.03.2019. u Novom Sadu je odigran treći turnir u okviru Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Dinamo iz Pančeva i RK Proleter iz Zrenjanina i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici protiv vršnjaka iz Pančeva, Lavići su odigrali dobar meč, imali vođstvo većim delom utakmice, ali na kraju im je ponestalo snage. Pančevci su po prvi put došli u vođstvo na 5 minuta pre kraja utakmice, a iako su Lavići imali priliku u poslednjem napadu da dođu barem do boda, sreća je ovog puta bila na strani protivnika. Konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Dinamo 13:14 (9:8).

U drugoj utakmici Lavići kao da su sav svoj bes zbog minimalnog poraza u prethodnoj utakmici, iskalili na Zrenjanincima. U igri u kojoj je viđena apsolutna dominacija Lavova, konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Proleter 24:10 (12:2).

Za pionire Lavova nastupali su: Radoš Radoš, Novaković, Soldo, Mrđan, Kralj, Popović, Radoš Uroš, Lakić, Rađenović, Budić, Okrajac i Balać. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara