U nedelju 21.10.2018. u Bačkoj Palanci je odigran treći turnir Lige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Vojvodina iz Novog Sada i RK Srem SM iz Sremske Mitrovice i zabeležili još dve ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Novog Sada, Lavići su odigrali odličnu utakmicu protiv jakog protivnika. Zahvaljujući odličnom početku utakmice, gde su Lavići već u 6. minutu imali rezultat od 5:0 u svoju korist, na poluvreme se otišlo sa +4 u korist Lavova. U drugom poluvremenu je viđena još bolja igra, i dominacija Lavića, tako da je konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Vojvodina 21:13 (9:5).

U drugoj utakmici Lavići su bili još ubedljiviji, i nijednog trenutka nije bilo strepnje za konačan rezultat. Iako će ova utakmica biti registrovana službenim rezultatom u korist Lavova (Sremskomitrovčani se u ovoj grupi takmiče van konkurencije), Lavići su ipak odigrali vrlo angažovano što je rezultiralo ubedljivom pobedom, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Srem SM 20:9 (11:5).

Za pionire Lavova nastupali su: Radoš Radoš, Novaković, Soldo, Velemir, Mrđan, Šikić, Kralj, Popović, Luković, Lakić, Rađenović, Barišić, Budić, Okrajac, Balać, i Radoš Uroš. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara