U utorak, 14.11.2017. u Šidu, odigrana je utakmica šesnaesetine finala Kupa Vojvodine, u kojoj su se sastali domaćin RK Radnički 1958 i RK Lavovi BP. Gost je opravdao ulogu favorita u ovoj utakmici ostvarivši sigurnu pobedu, RK Radnički  1958 – RK Lavovi BP 27:34 (11:20).

Lavovi su u ovoj utakmici nastupili bez standarsnih prvotimaca Okuke, Čupkovića, Kosjera, Jovića i Petkovića a Đurković iako je bio u protokolu za ovu utakmicu, nije ni ulazio u igru. Zahvaljujući tome mlađi igrači su dobili izvanrednu priliku priliku da protiv ekipe koja je trenutno lider na tabeli Druge lige Srbije grupa Sever, pokažu šta znaju. Posle odličnog prvog poluvremena u kome su Lavovi i odlučili pitanje pobednika u ovoj utakmici, u drugom poluvremenu se uglavnom igralo “gol za gol“. U ekipi Lavova se istakao Danilo Radović, koji je proglašen i za igrača utakmice.

U osmini finala kupa Vojvodine Lavovi će se sastati sa pobednikom iz duela RK Apatin – RK Crvenka, a ta utakmica će se igrati u Bačkoj Palanci.

Za Lavove su nastupali: Medić 1, Grubor Filip 3, Stanojev 3, Đurković, Urošev 2, Nović 2, Ćirović, Grubor Miloš 3, Radović 11, Prodanović 6, Dutina, Puđa 2 i Vučković 1. Ekipu je vodio trener Permoser Slobodan.

Komentari

komentara