U petak, 01.06.2018. sa početkom u Bačkoj Palanci odigrana je revijalna utakmica između Lavova BP ( prvaka Prve lige Srbije grupa Sever) i reprezentacije lige.

Pre početka utakmice je direktor lige Medurić Aleksandar kapitenu Lavova, Okuka Milanu nručio pehar namenjen prvaku, a gledaoci su imali priliku da osim seniora pozdrave i igrače mlađih selekcija mašeg kluba, koji su takođe ove sezone ostvarili fantastične rezultate.

Nakon zvaničnog dela programa, upriličena je i svečanost povodom plasmana u viši rang takmičenja, koju su pored igrača iz obe ekipe i članova RK Lavovi BP uveličali i predstavnici Rukometnog saveza Vojvodine i mkogobrojni prijatelji kluba.

Što se same revijalne utakmice tiče, iako rezultat nije bio ni najmanje važan, ipak je red napomenuti da su se Lavovi dobro suprotstavili reprezentaciji lige, dobar deo susreta bili u vođstvu ali su na kraju ipak poraženi rezultatom 33:37 (15:15).

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Medić 1, Okuka 1, Stanojev 1, Mrakić 1, Urošev 2, Čupković 4, Ćirović, Đukić, Radović 5, Prodanović 6, Dutina, Puđa 4, Jović 1, Vučković 2, Miljković 4 i Kosjer 1. Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan, Karanović Radovan i Šešum Pero.

Komentari

komentara