U okviru EHF nedelje (sedmice predviđene za okupljanja nacionalnih reprezentativnih selekcija), pioniri i kadeti Lavova su imali vrlo zapažene uloge u svojim selekcijama. Čak 5 igrača Lavova je dobilo pozive protekle nedelje da se odazovu obavezama preme reprezentaciji Srbije.

U kadetskoj konkurenciji (2000. godište), koja je odigrala trening utakmicu protiv superligaša Obilića (Beograd), Lavove je predstavljao jedan od najperspektivnijih mladih golmana u zemlji, Nikola Ćirović.

Pionirska reprezentacija Srbije (2002. godište), je učestvovala na međunarodnom turniru u Kanjiži, a zapaženu ulogu je imao i levi bek Lavova Đorđe Stanojev.

Selekcija mlađih pionira Srbije (2003. godište), je učestvovala na međunarodnom turniru u Solunu, a čak trojica igrača Lavova su u ovoj generaciji obukla dres sa državnim grbom, Dejan Miljković, Stojan Jerković i Luka Lakić.

Rukometni klub Lavovi BP je svim svojim reprezentativcima ovom prilikom uručio skromne nagrade, pohvalio ih za zapaženo učešće u reprezentativnim selekcijama i poželeo im sve najbolje u njihovim budućim karijerama.

Komentari

komentara