U subotu, 10.03.2018. u Apatinu je odigrana utakmica 13. kola Prve lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastale ekipe RK Lavovi BP i RK Apatin iz Apatina. Važnost ove utakmice kao da je sputala igrače Lavova, te je nakon velike i grčevite borbe konačan rezultat glasio RK Apatin – RK Lavovi BP 26:24 (12:12).

Tokom celog prvog poluvremena ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali nijedna ekipa nije uspela da stekne opipljiviju prednost, pa se na odmor odlazi sa nerešenim rezultatom (12:12). U drugom poluvremenu je viđena slična slika. Do 50. minuta rezultat je bio izjednačen a nijedna ni druga ekipa nisu uspevale da ostvare značajniju prednost. od 50. do 52. minuta domaćin pravi seriju od 3 gola i po prvi put na utakmici imaju 3 gola prednosti (23:20). Lavovi brzo stižu na 23:22 ali nedostajalo je snage za potpuni preokret. Na kraju je konačan rezultat glasio 26:24 za ekipu Apatina.

Nakon ove pobede Lavovi se i dalje nalaze na vrhu tabele ali sada sa samo bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Sivca.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Medić, Okuka 3, Stanojev, Đurković 6, Mrakić 1, Urošev 2, Čupković 3, Ćirović, Petković, Radović 4, Prodanović 2, Bubanja, Puđa 2, Vučković i Kosjer 1. Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan i Karanović Radovan.

U narednom kolu Lavovi za dve sedmice dočekuj ekipa RK Mladost TSK iz Temerina.

Komentari

komentara