U nedelju 17.03.2019. u Bačkoj Palanci je odigran četvrti turnir u okviru Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Potisje Pleteks iz Ade i RK Vojvodina iz Novog Sada i zabeležili dve više nego ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv vršnjaka iz Ade, Lavići su odlično otvorili utakmicu i već u 10. minutu na semaforu je stajalo neverovatnih 9:0 u korist domaće ekipe. Do kraja utakmice trener Šešum se trudio da što ravnomernije optereti sve igrače, kako bi sačuvali svežinu za narednu utakmicu, protiv velikog rivala, novosadske Vojvodine. Konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Potisje Pleteks 16:11 (9:3).

U drugoj utakmici Lavići kao da su nastavili tamo gde su stali u prethodnoj utakmici. Igrali su odlično, tako da je na kraju samo bilo pitanje sa kolikom će razlikom naneti ubedljiv poraz gostima iz Novog Sada. U igri u kojoj je viđena apsolutna dominacija Lavova, konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Vojvodina 23:13 (13:6).

Nakon ove dve pobede Lavići su obezbedili četvrto mesto, koje donosi plasman na državno prvenstvo, a nisu bez šansi da se u preostalih 6 utakmica možda i dokopaju neke od medalja u Superligi Vojvodine.

Za pionire Lavova nastupali su: Tubić, Radoš Radoš, Novaković, Soldo, Marić, Velemir, Mrđan, Šikić, Kralj, Popović, Radoš Uroš, Lakić, Rađenović, Barišić, Budić, Okrajac i Balać. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara