U nedelju 11.02.2018. u Bačkoj Palanci je odigran treći turnir Superlige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2001. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su se sastali sa ekipama RK Jabuka iz Jabuke i RK Jugović iz Kaća i zabeležili po jednu pobedu i poraz.

Iako su daleko najmlađa ekipa u kadetskoj Superligi Vojvodine, Lavovi su uspeli da izbore prvu pobedu u ovom takmičenju. Već u 5. minutu utakmice Lavovi dolaze do prednosti od 4 gola nad vršnjacima iz Jabuke.  Do kraja susreta su uspevali da održe ovu prednost, i na taj način ostvare svoju prvu superligašku pobedu, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Jabuka 27:24 (15:13).

U drugoj utakmici, kadeti Lavova su tokom cele utakmice imali minimalnu rezultatsku prednost, ali je na kraju ipak prevagu odnelo iskustvo ekipe iz Kaća, RK Lavovi BP – RK Jugović 15:17 (7:7).

Za kadete Lavova nastupali su: Radičanin, Čuport, Stanojev, Đurica, Jerković, Lakić, Prodanović, Dutina, Lažetić, Ćirko, Francuz, Miljković i Urošev. Trener Permoser Slobodan.

Naredni turnir se igra u Temerinu za dve nedelje, a Lavovi se sastaju sa ekipama RK Vojvodina (Novi Sad) i ORK Mladost TSK (Bački Jarak).

Komentari

komentara