U subotu 02.02.2019. u Novom Sadu je odigran prvi turnir u okviru Superlige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2002. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su odigrali dve utakmice, i to protiv ekipa RK Spartak Vojput (Subotica) i RK Somborelektro (Sombor).

U prvoj utakmici Lavovi su lakše nego što to krajnji rezultat govori, savladali vršnjake iz Subotice. Kadeti Lavova su stalno imali prednost od početka do kraja utakmice, koja se najčešće iznosila +2 ili +3 gola. Na manje od dva minuta do kraja Lavovi odlaze na +4 i misleći da je time sve rešeno, dolazi do neshvatljivog opuštanja. Spartak to koristi i smanjuje zaostatak u zadnjoj sekundi meča na samo gol razlike. Konačan rezultat ove utakmice je glasio RK Lavovi BP – RK Spartak Vojput 22:21 (13:12).

U drugoj utakmici kadeti Lavova su imali teži posao protiv ekipe Somborelektro. Lavovi su u ovoj utakmici očajno odigrali prvo poluvreme nakon kog su imali zaostatak od čak 5 golova. U drugom poluvremenu viđen je potpuno drugačiji odnos snaga na terenu i Lavići uspevaju da preokrenu rezultat za konačnih RK Lavovi BP – RK Somborelektro 17:16 (5:10).

Za kadete Lavova nastupali su: Stanojev, Đurica,Lakić, Jerković, Čuport, Dutina, Lažetić, Rađenović, Francuz,  Miljković i Urošev. Ekipu je vodio trener Permoser Slobodan.

Komentari

komentara