U nedelju 15.04.2018. u Kaću je odigran peti turnir Superlige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2001. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su se sastali sa ekipama RK Jabuka (Jabuka) i RK Jugović (Kać) i zabeležili su po jednu pobedu i poraz.

U prvoj utakmici protiv ekipe Jabuke, Lavovi su odigrali odličnu utakmicu, u kojoj su u potpunosti kontrolisali i igru i rezultat tokom cele utakmice. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Jabuka 27:23 (17:12).

U drugoj utakmici protiv ekipe domaćina, kadeti Lavova su tokom većeg dela susreta igrali veoma dobro i imali rezultatsku prednost koja je u pojedinim momentima iznosila i +4. Ipak neiskustvo i “kratka klupa“ Lavova, pred kraj utakmice dolaze do izražaja, te je domaćin u poslednjim minutima uspeo da preokrene rezultat i u dramatičnom finišu dođe do pobede. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Jugović 19:20 (10:8).

Za kadete Lavova nastupali su: Čuport, Stanojev, Đurica, Jerković, Lakić, Prodanović, Dutina, Lažetić, Urošev i Miljković. Trener Permoser Slobodan.

Naredni turnir se igra u Kikindi za dve nedelje, a Lavove očekuje veoma težak posao protiv ekipe domaćina RK Kikinda Grindex i protiv lidera na tabeli RK Vojvodina (Novi Sad).

Komentari

komentara