U subotu 24.02.2018. u Novim Sadu je odigran drugi turnir Superlige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2001. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su se sastali sa ekipama ORK Mladost TSK iz Bačkog Jarka i RK Kikinda Gridneks iz Kikinde i zabeležili dva poraza.

U prvoj utakmici protiv ekipe Mladost TSK, Lavovi su se dobro držali do sredine prvog poluvremena, kada dolazi do pada u igri, što je protivnik iskoristio i na odmor odlazi sa 5 golova prednosti. I u drugom poluvremenu viđena je slična slika, tako da je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – ORK Mladost TSK 12:20 (5:10).

U drugoj utakmici, pioniri Lavova su do pred sam kraj utakmice vijali rezultatski priključak, ali je na kraju ipak ostalo RK Lavovi BP – RK Kikinda Gridneks 19:22 (8:11).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Dutina, Čuport, Đurica, Rodić, Lakić, Stanojev, Prodanović, Lažetić, Ognjanović, Miljković i Urošev. Trener Permoser Slobodan.

Naredni turnir se igra u Bačkoj Palanci za dve nedelje, a Lavovi se sastaju sa ekipama RK Jugović (Kać) i RK Jabuka (Jabuka).

Komentari

komentara