U subotu 03.02.2018. u Bečeju odigrana je prijateljska utakmica između seniorskih ekipa RK Lavovi BP i RK Obilić (Beograd), inače četvrtoplasirane ekipe Super A lige, koja se nalazi u Bečeju na pripremema pred nastavak sezone u Super A ligi. Lavovi su na ovu utakmicu otputovali prepolovljeni, jer su, što zbog povreda, što zbog privatnih obaveza, ovu utakmicu propustili Jović, Čupković, Okuka, Petković, Đurković, Vučković i Radović. No i pored toga, podmlađena ekipa Lavova je pružila sjajnu igru, pa je na kraju malo nedostajalo da naprave veliko iznenađenje RK Obilić – RK Lavovi BP 28:27 (12:14).

Igrači Lavova su u ovu utakmicu ušli rasterećeno i bez prevelikog respekta prema iskusnijem protivniku. Tokom celog prvog poluvremena Lavovi su konstantno imali prednost od 1 do 3 gola, pa se tako i na odmor odlazi sa +2 za goste.  I u prvoj polovini nastavka utakmice viđena je odlična igra Lavova, koji u 45. minutu imaju i velikih +5. U tim momentima trener Lavova pruža priliku najmlađim igračima u ekipi (neki od njih su još uvek pioniri), što Beograđani vešto koriste, i u neizvesnom finišu dolaze do minimalne pobede.

Lavovi su nastupali u sledećem sastavu: Ćirović, Dutina, Grubor Miloš, Kosjer, Puđa, Rakocija, Urošev, Bubanja, Mrakić, Prodanović, Grubor Filip, Medić i Lažetić.

Komentari

komentara