U nedelju 30.09.2018. u Rumi je odigran drugi turnir Lige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2004. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipom domaćina RK Ruma i sa ekipom RK Inđije iz istoimenog mesta, i zabeležili dve vrlo ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv vršnjaka iz Rume, Lavovi su odigrali dobru utakmicu, u kojoj je više nego očigledna bila razlika u klasi, pa su veći deo utakmice priliku da igraju dobili mlađi igrači. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Ruma 18:13 (12:6), ali će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 10:0 u korist Lavova, jer se Rumljani takmiče van konkurencije zbog toga što u svom sastavu imaju i starije igrače.

U drugoj utakmici, Lavovi su se sastali sa ekipom iz Inđije. I u ovoj utakmici je razlika u kvalitetu bila više nego očigledna, tako da je konačan rezultat glasio RK Lavovi BP – RK Inđija 19:13 (13:7).

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Soldo, Rađenović, Marković, Šević, Popović, Rodić, Knežević, Vujaković, Ninković, Šušljik, Ćirko, Polić, Medić i Balać. Trener Šešum Pero.

Naredno kolo igra se za 14 dana u Bačkoj Palanci, a Lavovi će odmeriti snage sa novosadskom Vojvodinom i šidskim Radničkim 1958. Laviće na ovom turniru očekuju dve , uz Lavove, najkvalitetnije ekipe u grupi, a utakmica sa Vojvodinom će biti pravi test za ovu generaciju.

Komentari

komentara