U subotu 28.10.2017. u Novom Sadu je odigran četvrti turnir Lige Vojvodine za pionire (dečaci rođeni 2003. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Ruma iz Rume i RK Rastimo iz Novog Sada i zabeležili dve, vrlo ubedljive pobede.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom Rume. Razlika u kvalitetu između ove dve ekipe je ogromna, o čemu najbolje svedoči i konačan rezultat, RK Lavovi BP – RK Ruma 25:5 (16:1).

U drugoj utakmici pioniri Lavova su imali teži zadatak. Međutim, zahvaljujući dobroj igri, konkurent za plasman u superligu Vojvodine, domaća ekipa RK Rastimo je ubedljivo poražena sa konačnih RK Lavovi BP – RK Rastimo 23:12 (11:6) a da se ubedljiva pobeda Lavića nijednog momenta nije dovodila u pitanje.

Za pionire Lavova nastupali su: Radičanin, Čuport, Soldo, Šević, Đurica, Jerković, Lakić, Rodić, Krivošija, Knežević, Ninković, Urošev, i Miljković. Trener Šešum Pero.

Sa ove dve pobede pioniri Lavova su obezbedili drugo mesto u grupi i plasman u pionirsku Superligu Vojvodine, dok im je za prvo mesto potrebno da naprave iznenađenje i nanesu ubedljiv poraz favoritu novosadskoj Vojvodini.

Zadnji turnir u okviru grupne faze takmičenja će se odigrati za 14 dana u Inđiji, a protivnici našim pionirima će biti ekipe RK Inđija iz Inđije i RK Vojvodina iz Novog Sada

Komentari

komentara