U nedelju 23.09.2018. u Bačkoj Palanci je odigran prvi turnir Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2006. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Srem SM iz Sremske Mitrovice i RK Hajduk iz Beške i zabeležili dve više nego ubedljive pobede.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Sremske Mitrovice, Lavići su odigrali dobru utakmicu u kojoj se pitanje pobednika nijednog trenutka nije postavljalo. Konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Srem SM 14:4 (6:1).

U drugoj utakmici Lavići su imali nešto teži zadatak pošto im je na megdan izašla ekipa iz Beške, koja je fizički dosta dominantnija. No i pored toga ostvarena je ubedljiva pobeda nakon odlične igre, a konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Hajduk 15:8 (7:5).

Treba istaći da će obe ove utakmice biti registrovane službenim rezultatom 10:0 u korist Lavova, pošto se obe ekipe takmiče van konkurencije (pošto u svom sastavu imaju i igrače rođene 2005. godine).

Za pionire Lavova nastupali su: Novaković, Soldo, Velemir, Mrđan, Kralj, Popović, Luković, Rađenović, Barišić, Budić, Okrajac, Balać, i Radoš. Trener Šešum Pero.

Komentari

komentara