U nedelju 07.10.2018. u Bačkoj Palanci je odigran drugi turnir Lige Vojvodine za kadete (dečaci rođeni 2002. i mlađi). Na ovom turniru Lavovi su odigrali čak tri utakmice, i to protiv ekipa RK Bijeljina (Bijeljina), RK Radnički 1958 (Šid) i RK Lokomotiva (Brčko).

U prvoj utakmici viđena je igra mačke i miša, u kojoj su Lavovi dominirali. Prednost  Lavova je rasla iz minuta u minut, a odlične akcije i lepi potezi su se ređali jedan za drugim. Konačan rezultat ove utakmice je glasio RK Lavovi BP – RK Bijeljina 32:19 (21:9).

U drugoj utakmici kadeti Lavova su bez ikakve potrebe vrlo nervozno otvorili utakmicu. Redom su pogađane prečke i stative, a lopta naprosto nije htela u gol, Rezultat ovakve igre je da su Šiđani do 6 minuta pre kraja poluvremena imali nerešen rezultat uprkos igračkoj dominaciji Lavova. Na poluvreme se ipak odlazi sa +3 za Lavove, a u drugom poluvremenu stvari dolaze na svoje mesto i Lavovi beleže još jednu ubedljivu pobedu. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Radnički 1958 23:7 (7:4).

U trećoj utakmici kadeti Lavova su imali i najteži posao, delom zato jer su za ekipu iz Brčkog na ovom turniru nastupali i igrači stariji od ovog godišta (zbog čega je i službeni rezultat ove utakmice 10:0 u korist Lavova) a delimično i zbog toga što im je ovo bila već treća utakmica toga dana. Nakon početnog vođstva Lavova rezultat je u prvom poluvremenu najčešće bio izjednačem, pa se i na odmor odlazi sa nerešenim rezultatom. Sličan odnos snaga je bio sve do 7. minuta drugog poluvremena kada Lavovi dodaju gas i prosto melju protivnika. Na taj način Lavovi beleže još jednu ubedljivu pobedu. Konačan rezultat je glasio RK Lavovi BP – RK Lokomotiva 31:21 (12:12).

Za kadete Lavova nastupali su: Radičanin, Stanojev, Đurica, Lakić, Čuport, Jerković, Knežević, Dutina, Ninković, Lažetić, Ćirko, Rađenović, Francuz, Miljković i Urošev. Ekipu je vodio trener Permoser Slobodan.

Komentari

komentara