U subotu 07.10.2017. u Šidu je odigran drugi turnir Lige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2005. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipama RK Nova Pazova 1957 (Nova Pazova) i RK Vojvodina (Novi Sad) i zabeležili dve ubedljive pobede.

U prvoj utakmici pioniri Lavova su se sastali sa ekipom Vojvodine. Lavovi su od početka pa do kraja utakmice diktirali i igru i rezultat, te je na kraju bilo, višpe nego ubedljivih, konačnih RK Lavovi BP – RK Vojvodina 15:8 (6:2).

I u drugoj utakmici Lavovi su pružili odličnu partiju protiv ekipe iz Nove Pazove i zabeležili vrlo vrednu i sigurnu pobedu rezultatom RK Lavovi BP – RK Nova Pazova 1957 12:9 (6:3). Zahvaljujući ovim pobedama Lavići su došli na deobu prvog mesta u grupi sa ekipom Nove Pazove, iako imaju jednu utakmicu manje odigranu od Pazovčana.

Ekipa Lavova na ovom turniru nastupala je u sledećem sastavu: Rađenović Ognjen, Gutić, Barišić, Vujaković, Šušnjik, Dvokić, Subašić, Budić, Rađenović Srđan, Soldo, Kralj, Rodić, Ninković, Balać, i Ćirko. Ekipu je sa klupe predvodio trener Šešum Pero.

Naredni turnir se igra za 14 dana u Novom Sadu, a protivnici naših pionira su Vojvodina (Novi Sad), Radnički 1958 (Šid) i Nove Pazova 1957.

Komentari

komentara