U nedelju 29.04.2018. u Prigrevici je odigran šesti turnir Superlige Vojvodine za mlađe pionire (dečaci rođeni 2005. i mlađi). Na ovom turniru pioniri Lavova su se sastali sa ekipom RK Vrbas Petrol iz Vrbasa i sa domaćinom RK PIK Prigrevica i zabeležili dva poraza.

U prvoj utakmici protiv ekipe Vrbasa, Lavovi su jako loše otborili utakmicu tako da su Vrbašani već u 7. minutu imali prednost od 5:1. Lavići se tek tada bude i do poluvremena smanjuju zaostatak na 2 gola. U drugom poluvremenu, Lavovi u nekoliko navrata stižu do nerešenog rezultata ali ne uspevaju da naprave preokret. Konačan rezultat je glasio, RK Lavovi BP – RK Vrbas Petrol 17:18 (8:10).

U drugoj utakmici, pioniri Lavova su za protivnika imali vrlo motivisanu domaću ekipu. Već od starta se videlo da Lavovi nisu prežalili nesrećan poraz protiv Vrbasa i da su potpuno bezvoljno ušli u ovu utakmicu. Zato i ne čudi što je konačan rezultat glasio RK PIK Prigrevica – RK Lavovi BP 20:11 (12:6).

Za pionire Lavova nastupali su: Popović, Soldo, Marković, Šušnjik, Rađenović Ognjen, Rađenović Srđan, Subašić, Budić, Mrđan, Kralj, Rodić, Ninković, Vujaković, Balać, Okrajac, i Ćirko. Trener Šešum Pero.

Finalni turnir se igra za 14 dana u Prigrevici, a Lavovi se sastaju sa ekipama RK Potisje Pletex iz Ade i RK Kanjiža (Kanjiža).

Komentari

komentara